Bio

 

bty

Vaig néixer a Barcelona l’any 1980, estudio Història de l’Art a la ciutat de Salamanca on realitzo també un curs intensiu de Gestió Cultural. De tornada a Barcelona estudio un any d’Art i Disseny a l’escola Massana.

Al 2007-2008 estudio Quiromassatge a l’escola Naima de Barcelona.

Des del 2004 combino feina i estudis amb classes de dansa contemporània, improvisació, dansa contact i cant. Al 2011 realitzo el primer any de la formació en Dansa Lliure a l’escola Marabal de Barcelona i l’any següent assisteixo a la formació Inside Movement de dansa contemporània a l’escola Tragantdansa de Barcelona.

L’any 2013 em trasllado a viure al Baix Empordà.

El setembre del 2014 finalitzo la formació de dos anys del Mètode Holístic d’Autoconsciència creat per Rosa Navarro per acompanyar processos personals posant l’atenció en la salut, la responsabilitat i la consciència. 

Des del juny del 2015 sóc terapeuta Biodinàmica Craniosacral, formada amb Carme Renalias.

L’octubre del 2015 realitzo el curs residencial de 10 dies de meditació vipassana.

Al 2016 tinc el plaer de participar al seminari “Confiant en la Quietud”, del mestre Mike Boxhall.

Fins el dia d’avui, he participat en diversos seminaris, congressos, supervisions, al voltant de la biodinàmica craniosacral i l’escolta des de la Quietud.

El desembre del 2021 finalitzo la formació anual en Educació Somàtica per la Universitat Argentina de Rosario.

Actualment, segueixo rebent classes de dansa i formant-me per adquirir eines  per poder acompanyar als altres, i a mi mateixa, en els seus processos.

Treballo com a terapeuta de biodinàmica craniosacral, massatgista i facilitadora de tallers d’expressió corporal, dansa i meditació.

Eventualment, participo en peces o intervencions en l’espai públic com a ballarina, performer i cantant.