Com és una sessió?

nubes web

La sessió té una durada aproximada d’una hora, comença amb una petita entrevista, un check-in per prendre consciència de cóm estem en aquest moment present i parlar d’allò que ens ha portat a venir a la consulta.

El pas següent serà anar a la camilla, on el client s’estirarà, habitualment, panxa amunt, o en la posició en la qual se senti més còmode. La comoditat és un dels principis de regulació d’aquesta teràpia. El terapeuta triarà un lloc i un contacte per començar la sessió, aquest contacte, suau i profund, anirà trobant diferents parts del cos a mesura que la sessió avança on s’hi quedarà escoltant, connectant amb els ritmes subtils de la Respiració Primaria i observant allò que apareix.

El client simplement observarà el procés que es va desenvolupant. Pot ser que noti sensacions físiques com ara calor, fred, moviment en els seus òrgans i budells, re-alineació de la columna, sensació de pes, espasmes…, això apareix a mida que el cos es va relaxant i el sistema nerviós autonòm pot començar a regular-se. En el procés també poden apareixer emocions com ara ràbia, tristor, alegria, desconcert…, així com imatges, colors, records, pensaments… També pot aparèixer durant la sessió o un cop finalitzada, cansament, incomoditat i dolor, aquestes sensacions formen part del procés, i si les acollim, igual que han aparegut se n’aniran, donant pas a un altre estat o sensació.

A mesura que avancen les sessions el client pot anar experimentant sensacions de pau, calma, reequilibri, més energia i vitalitat, millora en l’estat físic general, millora en l’estat de malalties concretes, sensació d’harmonia i de retrobament amb un/a mateix/a.

A qui va dirigida…

La teràpia Craneosacral Biodinàmica està dirigida a gent de qualsevol edat, des de nadons fins a avi/es, acollint també els processos de gestació i postpart. En tractar-se d’una teràpia que dóna suport als processos interns i promou l’ordre i l’equilibri està indicada per a quasi qualsevol tipus de patologia, malestar, desorientació en un moment vital, èpoques de canvi, crisis…, i també per aquelles persones que es trobin bé i que desitgin mantindre els seu equilibri i benestar potenciant els seus recursos naturals.