Meditació

meditacio placeta ewb

* Explorant la Presència  TRIMESTRAL

Aquest és un espai on explorarem a partir de diferents dinàmiques l’estat de presència en l’Aquí i Ara, portant la nostra atenció al moment present i observant tot el que allí sorgeix.

Generalment la nostra Atenció està enfocada en el mental, amb el qual ens identifiquem. En aquestes trobades aprendrem a portar la Atenció cap al cos, cap a les sensacions, a identificar sensacions, emocions i tipus de pensaments i a acollir-ho tot, sense anàlisis ni judicis.

Un viatge cap a l’auto coneixement i l’acceptació de la nostra naturalesa, cultivant una actitud de testimoni, d’observador/a que reconeix el que hi ha i ho acull sense rebuig ni aferrament permetent que es mostri la naturalesa canviant de la Vida.

Començarem aquestes trobades amb diferents propostes d’escalfament per portar el cos-ment al present i preparar-nos per la meditació.

” La meditació ens ensenya, entre d’altres coses a deixar anar i mantenir-nos centrats enmig dels canvis… La clau d’aquesta manera interior de practicar és l’escolta atenta  i l’atenció conscient del nostre entorn, dels nostres cossos, de les nostres ments, dels nostres cors i d’allò que ens envolta…” (Jack Kornfield)

A partir del GENER 2022 // La Placeta, nº 4, VERGES .


** Si estàs interessat/da en ofertar algun d’aquests tallers al teu centre, siusplau pose’t en contacte amb mi al correu: futurartnou@gmail.com o trucant al 637·37·27·20.